top-menu

Escape room familie

Escape room familie

Wil je graag iets leuks doen met je gezin? Of ben je op zoek naar een originele invulling van een familiedag? Een escape room spelen is dan ideaal! Iedereen kan meedoen en iedereen vindt het leuk. Een escape room met je familie is vooral leuk omdat je echt samen moet werken en samen iets spannends beleeft. Een escape room familie spelen? Vraag dan hieronder een offerte aan.

Waarom een escape room met je familie?

Spelletjes speel je vaak tegen elkaar, een museum of een stad bezoeken vinden kinderen vaak saai, aan een sportactiviteit kan niet iedereen meedoen. Daarom is een escape room met je familie ideaal. Iedereen kan meedoen, het is spannend, actief, je werkt samen en iedereen heeft een andere rol. Het is zeker niet zo dat volwassenen dit veel beter kunnen dan kinderen. Omdat kinderen anders denken dan oudere mensen, komen juist zij vaak met creatieve oplossingen. Aan een escape room voor een familie kan echt iedereen meedoen. De een gaat op zoek naar aanwijzingen, de anderen lossen samen een puzzel op en weer iemand anders leest een gevonden brief  hardop voor. Alleen door met z'n allen als een team samen te werken kun je ontsnappen uit de escape room. 

Een familiedag met een escape room?

Wil je een hele familiedag organiseren en niet alleen 1 activiteit doen met je familie? Ook dat is heel goed mogelijk. Veel escape rooms bieden ook een groepsspel aan. Je speelt dan niet in een escape room, maar speelt onder begeleiding een groepsspel. Bij de beste escape rooms in Amsterdam zitten ook locaties die meerdere escape rooms aanbieden op 1 locatie. Dus je zou met je familie ook meerdere escape rooms kunnen spelen. 

En heb je weleens gedacht aan een battle escape room? Dan speel je in 2 identieke escape rooms in 2 teams tegen elkaar. Welk team ontsnapt het snelste met de minste hints? Ook een battle escape room is heel leuk om met je familie te spelen. 

Offerte aanvragen?

Vul hieronder je gegevens in voor een escape room met je familie. Wij sturen je aanvraag door naar de top escape rooms in Amsterdam. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zit er een mooi voorstel bij? Dan boek je je escape room daarna rechtstreeks bij hen. 

 

escape room familie

Vraag een offerte aan escape room familie

Footer skyline