top-menu

Escape Room teambuilding

Escape room teambuilding

Een escape room als teambuilding. Dat is een hele goed idee. Alle aspecten die belangrijk zijn bij teambuilding komen aan bod bij het spelen van een escape room: samenwerken, communicatie, leiderschap en vertrouwen. Alleen als je deze elementen combineert, kan een team ontsnappen uit een escape room. Dus escape room en teambuilding? Een ideale combinatie! Gebruik het formulier hieronder om een offerte op maat aan te vragen. We kunnen teambuilding escape rooms aanbieden voor 2 tot 50 personen. 

Je kunt natuurlijk ook heel goed een escape room spelen met je team of bedrijf als leuk en ontspannen uitje. Ook dan kun je hieronder een offerte aanvragen. 

Hoe werkt escape room teambuilding?

Speel je met een bedrijf een escape room als teambuilding dan speel je niet alleen een escape room, maar dan kijkt er ook een coach met jullie mee. Deze coach analyseert hoe jullie samenwerken en communiceren. Hij kijkt welke rollen de teamleden aannemen, waar het goed gaat en waar jullie verbeterpunten zitten. Zo leer je nog beter samenwerken als een team. De teams in een escape room bestaan meestal uit maximaal 6 personen per team. Veel van onze locaties hebben meerdere escape rooms. Dus je kunt met grotere groepen een escape room als teambuilding spelen. 

Voor de escape room teambuilding worden jullie ontvangen in de escape room met een drankje. De coach vertelt voor het spelen van de escape room wat de bedoeling is. Ook legt hij meer uit over teambuilding en over zijn analyses. Hij vertelt dus precies wat jullie kunnen verwachten. Daarna gaan jullie in 1 of meerdere teams naar binnen in de escape room. De opdracht is om als binnen zo snel mogelijk te ontsnappen uit de escape room. Jullie krijgen hier maximaal 60 minuten voor. De coach kijkt via camera's met jullie mee. Na het spelen komen jullie weer samen en deelt de coach zijn analyse met jullie. Natuurlijk kan de analyse ook uitgewerkt worden in een rapport. 

Extra opties escape room teambuilding

Een aantal van de top escape rooms in Amsterdam bieden ook een groepsspel aan. Zo krijgen jullie nog meer inzicht in hoe jullie als team samenwerken. Dit spel speel je meestal niet in verschillende groepen, maar als groep als geheel. Ook kun je bij een aantal van de escape rooms in Amsterdam lunchen, borrelen of dineren. Zo maak je er een hele teambuilding dag van. 

 

 

Offerte aanvragen?

Wil je een offerte op maat voor jouw escape room teambuilding? Vul dan het formulier hieronder in. Wij sturen het door naar de top escape rooms in Amsterdam. Zij nemen dan contact met je op over de mogelijkheden en de kosten. Heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk ook met ons contact opnemen: info@escaperoomamsterdam.nl

Vraag een offerte aan escape room teambuilding

Footer skyline