top-menu

Escape Room vrijgezellenfeest

Escape room vrijgezellenfeest

Een Escape Room vrijgezellenfeest is origineel, betaalbaar en makkelijk te regelen. Bovendien kun je de hele avond napraten over de puzzels in de escape room, de samenwerking en jullie geweldige ontsnapping. Of jullie poging tot ontsnapping :). 

Waarom een escape room vrijgezellenfeest?

Om te beginnen is het een super leuke beleving. Met z'n allen maak je echt iets leuks mee. Jullie moeten samenwerken, communiceren, creatief nadenken en doorzetten. Zo leren de mensen die elkaar misschien nog niet zo goed kennen, elkaar meteen beter kennen. Dat is wel zo leuk voor de rest van de dag.

Een escape room vrijgezellenfeest is ook een goed idee omdat het goed betaalbaar is. Je kunt meestal met 6 personen tegelijk in de escape room. Zo zit je vaak rond de €16,- per persoon. En daarvoor heb je een activiteit waar je de hele dag over na kunt praten. Het is ook een origineel vrijgezellenfeest. Er zijn veel mensen die nog nooit een escape room hebben gespeeld. Terwijl bijna iedereen het leuk vindt om een escape room te spelen. Ideale activiteit dus!

Hoe regel je een escape room vrijgezellenfeest?

Daar kunnen we kort over zijn, want het is heel makkelijk. Je vult op het formulier hieronder je gegevens in. De top escape rooms van Amsterdam sturen je een offerte terug. Ben je tevreden met hun aanbod, dan boek je rechtstreeks bij die escape room. Het is vaak mogelijk om te betalen nadat je gespeeld hebt. Dat scheelt weer voorschieten vooraf. 

Wil je niet alleen een escape room spelen met de vrijgezel, maar bijvoorbeeld de vrijgezel opdrachten laten doen? Dat kan bij veel van de beste escape rooms in Amsterdam ook. Jullie krijgen dan een eigen ruimte om wat te drinken, te eten of om opdrachten te doen. Het is vaak ook mogelijk om op de locatie te borrelen of te lunchen. Wil je de vrijgezel verrassen met champagne, een speciale outfit of met een speciale opdracht? Ook dat kan natuurlijk. Dit kun je vermelden op het formulier hieronder.

 

escape room vrijgezellenfeest

Vraag een offerte aan

Footer skyline