top-menu

escape room mindcrime

Escape Room Mindcrime

Escape Room Mindcrime is een van de nieuwste kamers van Amsterdam. Het is een hele moderne escape room. Je merkt dit tijdens het spelen aan de mooie licht- en geluidseffecten. De muziek die je hoort brengt je helemaal in het spel, maar leidt je soms ook een beetje af. Zorg dus dat je je blijft concentreren en denk goed na. Want weinig mensen ontsnappen uit deze escape room zonder hints!

In deze escape room ga je samen met je team op zoek naar het diepste geheim van de mysterieuze bewoner van deze kamer. Dit doe je door in te breken in iemands gedachten. Je ontdekt in deze escape room zijn jeugdherinneringen, maar ook meer recente gebeurtenissen. Combineer alles wat je tegenkomt en ontdek wat in de kluis ligt.

Andere top Escape Rooms in Amsterdam

Lionheart

Lionheart

Lukt het jouw en je team om de waardevolle ketting van Elizabeth van Leeuwenhart te vinden? Deze ontdekkingsreizigster verdween in 1922. Ze is nooit meer gezien. Haar familie laat je binnen in haar studeerkamer. Stap binnen en ontdek haar geheimen.

Aantal spelers

2 tot 7

Prijs

V.a. €18,- p.p.

Bekijk
Oriënt Express

Oriënt Express

Maak een reis in deze mooie en oude trein. Maar het wordt geen rustig ritje! Lukt het je om deze ontspoorde trein te stoppen? De muziek die je hoort, de aankleding en de licht- en geluidseffecten zullen ervoor zorgen dat het voor iedereen een mooie beleving is.

Aantal spelers

2 tot 6

Prijs

V.a. €16,50 p.p.

Bekijk
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Lukt het jou en je vrienden om de moordenaar van het echtpaar Peacock te vinden? Ontdek alle kamers in deze oude Engelse cottage. Het is net alsof je een filmset oploopt. Stap voor stap ontdek je steeds meer over het leven van dit echtpaar. En kom je steeds dichterbij de moordenaar.

Aantal spelers

2 tot 6

Prijs

V.a. €16,50 p.p.

Bekijk
Footer skyline