top-menu

Klok escape room orient express

Escape Room Oriënt Express

De escape room Oriënt Express staat in de top escape rooms van Amsterdam vanwege het bijzondere thema. Want wie wil er nou geen reis maken met deze mooie oude trein? In deze escape room ontdek je meerdere wagons van de Oriënt Express. Achter elke deur is weer iets nieuws te ontdekken en elke wagon heeft zijn eigen sfeer.  

We waarschuwen je alvast: het wordt geen rustig toeristisch ritje. De trein is overgenomen door kapers die de trein willen laten ontsporen. Jouw missie is om de kapers tegen te werken en de trein op tijd te laten stoppen. 

 

Andere top Escape Rooms Amsterdam

Lionheart

Lionheart

Lukt het jouw en je team om de waardevolle ketting van Elizabeth van Leeuwenhart te vinden? Deze ontdekkingsreizigster verdween in 1922. Ze is nooit meer gezien. Haar familie laat je binnen in haar studeerkamer. Stap binnen en ontdek haar geheimen.

Aantal spelers

2 tot 7

Prijs

V.a. €18,- p.p.

Bekijk
Mindcrime

Mindcrime

Stap binnen in een andere wereld. In deze kamers ziet alles er uit dan je gewend bent. Je zit in iemands gedachten en maakt een reis door zijn herinneringen. Ontdek jij wat zijn geheim is? Leuk om te weten: deze escape room kun je met 2 teams tegen elkaar spelen.

Aantal spelers:

2 tot 12

Prijs

V.a. €18,- p.p.

Bekijk
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Lukt het jou en je vrienden om de moordenaar van het echtpaar Peacock te vinden? Ontdek alle kamers in deze oude Engelse cottage. Het is net alsof je een filmset oploopt. Stap voor stap ontdek je steeds meer over het leven van dit echtpaar. En kom je steeds dichterbij de moordenaar.

Aantal spelers

2 tot 6

Prijs

V.a. €16,50 p.p.

Bekijk
Footer skyline