top-menu

Escape room Sherlock

Escape Room Sherlock Holmes

Stap je Escape Room Sherlock Holmes binnen, dan is het net of je een filmset oploopt. Alles in deze escape room klopt. Er staat niets wat er niet hoort. De theekopjes, de oude klok, een boekenkast. Er is van alles te ontdekken in deze Engelse cottage. Tijdens het spelen ben je even helemaal kwijt dat je in Amsterdam bent in 2016. Je bent in West Bromwich in 1885.

Jij en je team zijn gevraagd om de moord op het echtpaar Peacock te onderzoeken. De politie heeft hun cottage al onderzocht, maar niets kunnen vinden. Aan jullie de taak om dit opnieuw te doen. Lukt het jullie wel om aanwijzingen te vinden en de moord op te lossen?

 

Andere top Escape Rooms in Amsterdam

Lionheart

Lionheart

Lukt het jouw en je team om de waardevolle ketting van Elizabeth van Leeuwenhart te vinden? Deze ontdekkingsreizigster verdween in 1922. Ze is nooit meer gezien. Haar familie laat je binnen in haar studeerkamer. Stap binnen en ontdek haar geheimen.

Aantal spelers

2 tot 7

Prijs

V.a. €18,- p.p.

Bekijk
Mindcrime

Mindcrime

Stap binnen in een andere wereld. In deze kamers ziet alles er uit dan je gewend bent. Je zit in iemands gedachten en maakt een reis door zijn herinneringen. Ontdek jij wat zijn geheim is? Leuk om te weten: deze escape room kun je met 2 teams tegen elkaar spelen.

Aantal spelers:

2 tot 12

Prijs

V.a. €18,- p.p.

Bekijk
Oriënt Express

Oriënt Express

Maak een reis in deze mooie en oude trein. Maar het wordt geen rustig ritje! Lukt het je om deze ontspoorde trein te stoppen? De muziek die je hoort, de aankleding en de licht- en geluidseffecten zullen ervoor zorgen dat het voor iedereen een mooie beleving is.

Aantal spelers

2 tot 6

Prijs

V.a. €16,50 p.p.

Bekijk
Footer skyline