top-menu

Escape Room The Lionheart Chamber

Escape Room The Lionheart Chamber heeft een prijs gewonnen voor 'beste escape room in 2016'.  De nabestaanden van ontdekkingsreiziger Elizabeth van Leeuwenhart hebben besloten om mensen toe te laten in de studeerkamer van Elizabeth. Op deze manier hopen ze erachter te komen wat er met haar gebeurd is. Elizabeth verdween in 1922 en niemand heeft meer iets van haar gehoord. De familie weet dat er ergens in haar kamer een waardevolle ketting ligt: de Leeuwenhart.

Aan jou en je team de opdracht om alles te doen wat nodig is om de ketting te vinden. Maar let op, je moet heel wat obstakels overwinnen. Want het geheim ligt niet voor niets al bijna 100 verborgen in de kamer. 

Andere top Escape Rooms in Amsterdam

Mindcrime

Mindcrime

Stap binnen in een andere wereld. In deze kamers ziet alles er uit dan je gewend bent. Je zit in iemands gedachten en maakt een reis door zijn herinneringen. Ontdek jij wat zijn geheim is? Leuk om te weten: deze escape room kun je met 2 teams tegen elkaar spelen.

Aantal spelers:

2 tot 12

Prijs

V.a. €18,- p.p.

Bekijk
Oriënt Express

Oriënt Express

Maak een reis in deze mooie en oude trein. Maar het wordt geen rustig ritje! Lukt het je om deze ontspoorde trein te stoppen? De muziek die je hoort, de aankleding en de licht- en geluidseffecten zullen ervoor zorgen dat het voor iedereen een mooie beleving is.

Aantal spelers

2 tot 6

Prijs

V.a. €16,50 p.p.

Bekijk
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Lukt het jou en je vrienden om de moordenaar van het echtpaar Peacock te vinden? Ontdek alle kamers in deze oude Engelse cottage. Het is net alsof je een filmset oploopt. Stap voor stap ontdek je steeds meer over het leven van dit echtpaar. En kom je steeds dichterbij de moordenaar.

Aantal spelers

2 tot 6

Prijs

V.a. €16,50 p.p.

Bekijk
Footer skyline