top-menu

Escape Room grote groep

Escape rooms met grote groep

Escape Rooms zijn heel geschikt om met een grote groep te spelen. Dit geldt voor groepen die elkaar al goed kennen, bijvoorbeeld families of vriendengroepen. Maar ook voor grote groepen die elkaar nog moeten leren kennen, bijvoorbeeld projectteams of collega's.

Lijkt het jou leuk om een escape room met een grote groep te spelen? Maar heb je geen zin of tijd om alle escape rooms in Amsterdam te mailen voor een offerte? Vul je gegevens dan hieronder in. Je krijgt dan van de top escape rooms in Amsterdam een offerte met de mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid. Wil je bijvoorbeeld ook dineren, borrelen of een extra teambuildings activiteit? Geef dit dan aan in het opmerkingen veld.

Waarom een escape room grote groep?

Tijdens het spelen van een escape room werk je veel samen, moet je goed communiceren en naar elkaar luisteren. Misschien weet je collega hoe een deur open moet. Of heb je je moeder nodig om tegelijk met jou op een knop in te drukken. Een escape room speel je nooit alleen, maar is echt een activiteit die je samen met anderen doet. Vaak speel je spelletjes tegen elkaar, maar uit een escape room ontsnap je alleen als je samenwerkt. 

Je leert elkaar ook goed kennen tijdens het spelen van een escape room met een grote groep. Het is namelijk al snel duidelijk wie de leiding neemt, wie wat stiller is maar wel met dé oplossing komt en wie vooral probeert om het hele team ergens bij te betrekken. Daarom is het voor bijvoorbeeld projectteams erg geschikt om een escape room te spelen. Zo is namelijk voor het begin van het project al wat duidelijker welke rol de teamleden het beste ligt. 

Wat ook leuk is aan het spelen van een escape room met een grote groep, is dat je er nog lang over na kunt praten. Tijdens de 60 minuten in de escape room gebeurt er erg veel. Het licht gaat ineens uit, iemand schrikt, je bent minutenlang bezig met het oplossen van een puzzel die de puzzel niet blijkt te zijn of iemand heeft in de laatste minuten een geniale ingeving. Zowel de succes momenten, als de moeilijke of grappige momenten zijn leuk om over na te praten. En om nog eens door te nemen waar jullie groep toch een hint nodig had of hoe het komt dat jullie zo goed bezig waren!

Voor welke grote groepen is een escape room geschikt?

Je kunt met verschillende grote groepen goed een escape room spelen. Hieronder staan een aantal mogelijkheden. Lees op een van onderstaande pagina's waarom een escape room erg geschikt is voor die groep. Ook lees je daar wat de mogelijkheden zijn voor deze specifieke groepen.

Escape room kinderfeestje

Escape room teambuilding

Escape room vrijgezellenfeest

Escape room familie 

 

 

escape room grote groep

Vraag een offerte aan

  • DD slash MM slash JJJJ
Footer skyline