top-menu

Top Escape Rooms Amsterdam

Top Escape Rooms Amsterdam

Je bent hier waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een escape room in Amsterdam. Dan zit je op deze pagina goed. We hebben namelijk een overzicht gemaakt van de top escape rooms in Amsterdam. Er zijn meer dan 20 bedrijven die escape rooms aanbieden in Amsterdam. Sommige van deze bedrijven hebben 1 escape room, maar anderen bieden er meer dan 1 aan. Er zijn dus veel meer dan 20 escape rooms in Amsterdam om uit te kiezen en te spelen. 

Dit is aan de ene kant natuurlijk goed nieuws. Maar aan de andere kant maakt dit ruime aanbod het ook wel lastig om te kiezen. Je betaalt toch meestal rond de €100,- voor een escape room. Dus het is zonde als je dit uitgeeft aan een kamer die niet zo leuk is. Wij helpen je graag met kiezen. Daarom hebben we alle afzonderlijke escape rooms in Amsterdam bekeken. Daaruit hebben we de top escape rooms geselecteerd. Zo weet je zeker dat je een leuke, spannende en onvergetelijke ervaring hebt. 

Bij het beoordelen van de escape rooms in Amsterdam hebben we gelet op de volgende punten: aankleding van de escape rooms, gebruik van licht- en geluidseffecten, gebruik van techniek ipv alleen hang- en cijfersloten, originaliteit van het thema. 

Hieronder zie je de top escape rooms van Amsterdam. Als je klikt op 'bekijk' kun je meer lezen over deze escape room in Amsterdam. Ben je benieuwd naar alle escape rooms in Amsterdam, kijk dan hier: alle escape rooms Amsterdam

Top escape room Amsterdam

Top Escape Rooms Amsterdam

Lionheart

Lionheart

Lukt het jouw en je team om de waardevolle ketting van Elizabeth van Leeuwenhart te vinden? Deze ontdekkingsreizigster verdween in 1922. Ze is nooit meer gezien. Haar familie laat je binnen in haar studeerkamer. Stap binnen en ontdek haar geheimen.

Aantal spelers

2 tot 7

Prijs

V.a. €18,- p.p.

Bekijk
Mindcrime

Mindcrime

Stap binnen in een andere wereld. In deze kamers ziet alles er uit dan je gewend bent. Je zit in iemands gedachten en maakt een reis door zijn herinneringen. Ontdek jij wat zijn geheim is? Leuk om te weten: deze escape room kun je met 2 teams tegen elkaar spelen.

Aantal spelers:

2 tot 12

Prijs

V.a. €18,- p.p.

Bekijk
Oriënt Express

Oriënt Express

Maak een reis in deze mooie en oude trein. Maar het wordt geen rustig ritje! Lukt het je om deze ontspoorde trein te stoppen? De muziek die je hoort, de aankleding en de licht- en geluidseffecten zullen ervoor zorgen dat het voor iedereen een mooie beleving is.

Aantal spelers

2 tot 6

Prijs

V.a. €16,50 p.p.

Bekijk
Sherlock Holmes

Sherlock Holmes

Lukt het jou en je vrienden om de moordenaar van het echtpaar Peacock te vinden? Ontdek alle kamers in deze oude Engelse cottage. Het is net alsof je een filmset oploopt. Stap voor stap ontdek je steeds meer over het leven van dit echtpaar. En kom je steeds dichterbij de moordenaar.

Aantal spelers

2 tot 6

Prijs

V.a. €16,50 p.p.

Bekijk
Footer skyline