top-menu

Escape room kinderfeestje

Escape room kinderfeestje

Wil je graag een origineel kinderfeestje organiseren? Dan is het spelen van een escape room de oplossing! Een escape room kinderfeestje is spannend, origineel en het leukste eraan is dat kinderen samen kunnen werken. De puzzels in de escape room lossen ze samen op, ze denken samen na, communiceren met elkaar en ze zijn creatief bezig. Dat is weer eens wat anders dan zwemmen, bowlen of een film kijken. 

Hoe gaat een escape room kinderfeestje?

Ontvangst met een drankje

Het spelen van een escape room duurt ongeveer een uur. Hebben de kinderen wat langer nodig om alle puzzels op te lossen?  Geen probleem, dan spelen ze wat langer. Zo krijgen ze de kans om alle puzzels op te lossen. Voor een escape room kinderfeestje is het handig als de kinderen een half uur voor het spelen op de locatie aanwezig zijn. Ze kunnen dan even rustig wat drinken en kletsen. Daarna krijgen ze een korte uitleg over het spelen van een escape room als kinderfeestje. De host van de escape room vertelt de kinderen kort wat het verhaal van de escape room is, ook legt hij uit wat ze wel en niet mogen doen in de escape room. 

Escape Room spelen

Na de uitleg spelen de kinderen de escape room. Ze mogen zelf spelen of er kan een ouder mee in de escape room. Dit hangt een beetje af van de leeftijd van de kinderen en van het thema van de escape room. Wij raden escape room kinderfeestje aan voor kinderen vanaf 11 of 12 jaar. Dan kunnen de kinderen meestal zonder ouder de puzzels in de escape room oplossen. Natuurlijk kijkt er altijd een host mee met de kinderen. In de escape room hangen namelijk camera's. Zo kan de host zien of de kinderen het leuk vinden, of ze de puzzels snappen. En de kinderen krijgen hints van de host als ze ergens niet uitkomen. Soms is het mogelijk dat de ouder even meekijkt via de camera's. Zo krijg je als ouder een beeld van wat de kinderen meemaken bij een escape room kinderfeestje. 

Napraten en wat lekkers eten

Wanneer de kinderen ontsnapt zijn uit de escape room, kunnen ze nog wat drinken en even bijkomen van hun mooie ervaring. In veel escape rooms is het mogelijk om ook cadeautjes uit te pakken en taart te eten. Deze escape rooms hebben een lounge of een andere aparte kamer waar de kinderen even apart kunnen zitten. Dit geeft ze de mogelijkheid om te kletsen over de escape room, de puzzels en even rustig te worden. Want een escape room kinderfeestje is een hele beleving.

Ook een escape room kinderfeestje?

Lijkt het je leuk om een escape room kinderfeestje te geven? Vul dan het formulier hieronder in. Je krijgt dan van de top escape rooms in Amsterdam een offerte. Het is handig om ook aan te geven of jullie taart willen eten, cadeautjes uit willen pakken of bijvoorbeeld friet willen eten op de locatie. Dan zoeken wij een escape room uit die het beste bij jullie wensen past. De escape room neemt zelf contact met jullie op over de offerte en je boekt rechtstreeks bij de escape room van jouw keuze. 

 

escape room kinderfeestje

Vraag een offerte aan voor een escape room kinderfeestje

Footer skyline